Eszterházy Károly Egyetem - Eger

Felvételi információk

A felvételi eljárás rendjéről a Történelemtudományi Doktori Iskola Működési Szabályzatának (MSZ) 8. §-a, valamint az Eszterházy Károly Egyetem Intézményi Doktori és Habilitációs Szabályzatának (IDHSZ) 12-14. §-a rendelkezik.

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

Az Eszterházy Károly Egyetem Történelemtudományi Doktori Iskolája felvételt hirdet a 2015/2016. tanév őszi félévére. A jelentkezési határidő 2016. május 30. A felvételi beszélgetésre várhatóan június közepén kerül sor, a döntés pedig július végén várható.

A jelentkezés alapfeltétele MA szintű történelem (egyéni elbírálás alapján esetleg más) szakos diploma és egy "C" típusú középfokú nyelvvizsga valamely élő idegen nyelvből (a kora újkori program esetén a latin is elfogadható). Az egyéb benyújtandó dokumentumokról lentebb tájékozódhat.

A felvételi eljárás díja 7.500 forint. Az összeget a 10035003-01426713-00000000 számlaszámra kérjük utalni. A közlemény mezőben a "NÉV tört. PhD felv." szöveg szerepeljen. A költségtérítés várható összege 90.000 forint/félév.
Amennyiben további információra van szüksége, forduljon a Doktori Iskola titkárához.

A jelentkezési dokumentációt a következő címre kérjük postázni:

Eszterházy Károly Egyetem Történelemtudományi Doktori Iskolája.
Ballabás Dániel részére. 3300 Eger, Eszterházy tér 1.
Az elektronikusan kért anyagokat a ballada@ektf.hu címre kell elküldeni.


Tovább a Történelemtudományi Doktori Iskola honlapjára >>>

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket