Eszterházy Károly Egyetem - Eger

Jelentkezés a Duális képzésre

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása:

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll: az állami, általános felvételi eljárásból (mely semmiben nem különbözik a nem-duális szakokra való jelentkezéstől), és egy vállalati felvételi szakaszból. A jelentkező az általános módon benyújtja jelentkezését a – duális formában is meghirdetett – szakra az állami felvételi eljárásban, ezzel párhuzamosan fel kell, hogy vegye a kapcsolatot az Eszterházy Károly Egyetem honlapján feltüntetett egy vagy több vállalati partnerrel.

A jelentkező a szakmai gyakorlati partnertől kapott tájékoztatás szerint vehet részt a vállalati felvételi eljárásban, melynek eredményéről legkésőbb a központi felvételi eljárás sorrend-módosítási határideje előtt tájékoztatást kap. Több vállalathoz való sikeres jelentkezés esetén a jelentkező választja ki majd a számára legszimpatikusabbat.

A jelentkezőnek – sikeres vagy sikertelen vállalati felvételi eljárásának tudatában – még ideje és lehetősége van, hogy az állami felvételi eljárásban a jelentkezési sorrendjét egy alkalommal módosíthassa. A sikertelen vállalati felvételi eljárás nem érinti az általános felvételi eljárást, nem befolyásolja a ponthatárhúzás eredményét.

Még több információért látogass el az alábbi honlapokra:

https://www.felvi.hu/felveteli/dualisdiploma/jelentkezoknek/gyik 

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket