Eszterházy Károly Egyetem - Eger

2018. évi Keresztféléves felvételi jelentkezés

Jelentkezni 2017. október 15-től november 15-ig lehet kizárólag elektronikusan, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül lehet.

A JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT ÉRHETŐ EL.
A KERESZTFÉLÉVES FELVÉTELI ELJÁRÁSBAN MEGHIRDETETT KÉPZÉSEK: ITT

Figyelem! A jelentkezés benyújtása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e az előírt feltételekkel! Az egyes szakok bemeneti követelményeit a felsőoktatási szakképzések, az alap- és mesterképzések képzési és kimeneti követelményeiről, valamint a tanári felkészítés közös követelményeiről és az egyes tanárszakok képzési és kimeneti követelményeiről szóló 8/2013. (I. 30.) EMMI rendelet módosításáról szóló 18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet szabályozza. Ha ezek alapján Ön nem teljes kreditértékű végzettséggel rendelkezik, úgy haladéktalanul, de legkésőbb 2017. december 22-ig kreditelismerési eljárást kell kezdeményeznie.

A rövid ciklusú, 2-4 féléves, egyszakos tanárképzésekre vagy tanári, vagy tanítói végzettséggel, vagy az adott tanárszak szakterülete szerinti nem tanárszakon szerzett mesterfokozattal lehet jelentkezni. További információ

Amit a felvételi vizsgákról tudni kell

Felvételi vizsga időpontja: 2018. január 9.

A vizsga pontos helyszínéről és időpontjáról december közepén e-mail-ben értesítést küldünk.

A vizsga megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos költségei fedezésére az egyetem a felvételi szabályzatában egyszeri, 4.000,- Ft eljárási díjat határoz meg.

A díj befizetésére szolgáló csekk személyesen Egerben az Eszterházy tér 1. fsz. 131. szobában és Gyöngyösön a Mátrai u 36. „A" épület 2.001 irodában, telefonon a 36/520-424 és a 37/518-338-as számon igényelhető. A befizetés a 10035003-00336121-00000000 számlaszámra történő banki átutalással is teljesíthető. Mindkét esetben a közlemény rovatban a jelentkező nevét, a szakot és a KSB00RK00 kódot fel kell tüntetni!

Felhívom a figyelmét, hogy a vizsgát csak abban az esetben kezdheti meg, ha a vizsgadíj befizetésről szóló hitelt érdemlő igazolást bemutatja a felvételi bizottságnak!

FELVÉTELI VIZSGAKÖVETELMÉNYEK

Akár százezer forintos ösztöndíj

Nálunk igazán érdemes jól tanulni, hiszen minden alapszak legjobb tanulmányi teljesítményét nyújtó hallgatója 100 ezer forintos havi tanulmányi ösztöndíjban részesül.

Több mint 100 képzés

Sok lehetőségünk van számodra! Tanulmányozd honlapunkat, hogy képzéseink között megtaláld az igazit.

Laptop program

Az intézmény képzéstámogató szolgáltatásainak egyike a hallgatói laptop program, amelyben hallgatóinkat "saját" notebookkal látjuk el! A feltételekről beiratkozást követően tájékozódhatsz!

Mi leszel?

Pályaorientációs tanácsadással segítünk, hogy a nagy kérdésre, magabiztos választ adhass!

Kövess minket